Saturday, December 22, 2012

Pësoi shok, pasi zbuloi 7 nepërka helmuese në dollapin e djalit!


DjaliPësoi shok një nënë nga Australia, kur hapi dollapin e djalit kësaj 3-vjeçar, në të cilin ndodheshin 7 gjarpërinj –nëpërka- vdekjeprurëse!
Vogëlushi, kishte mbledhur nga kopshti i shtëpisë disa vezë, por pa ditur se cilës lloje kafshe i përkisnin dhe i vendosi ato në dollapin e tij. Kështu pas disa javësh, kur nëna e tij vendosi të pastroj shtëpinë cep më cep, u tmerrua kur hapi dollapin e djaloshit, pasi vezët kishin çelur gjarpinj…!
Ndërkohë, punëtorët e shërbimit që u thirrën për të mbledhur gjarpërinjtë, deklaruan se vogëlushi ishte shumë me fat që nuk e hapi ai vetë kutin një dollap të vogël- ku i kishte vendosur dhe të luante me ta, pasi do të ishte fatale, gjarpërinjtë janë helmues dhe vdekjeprurës./alb-observer.com/

No comments:

Post a Comment